Iz sezone 2013 ...

 

 

 

Dne 13. oktobra, je v Kopru v organizaciji domačega kluba poteka zaključni turnir dečkov do 11 let. Šentjurske barve je zastopal Žiga Kovačič.

Med 40 tekmovalci, je z prepričljivo igro osvojil turnir.

 

TK Šentjur, mu za dosežen rezultat čestita!

 

ODPRTO PRVENSTVO ŠENTJURJA ZA VETERANE

 35+, 50+

SOBOTA, 28.09.2013

 

 ZMAGOVALEC V KATEGORIJI 35 + : GAJŠEK PRIMOŽ

 ZMAGOVALEC V KATEGORIJI 30 + : BENČINA JANKO

 

 

ODPRTO PRVENSTVO ŠENTJURJA ZA POSAMEZNIKE

SOBOTA, 21.09.2013

BRANKO RECKO 3. ZAPORED ZMAGOVALEC DOMAČEGA TURNIRJA!

V FINALNEM DVOBOJU JE BRANKO RECKO PREMAGAL  ORAČ TIBORJA, KI JE V DRUGEM SETU PREDAL DVOBOJ PRI REZULTATU 6:4, 1:3. >>>


 

VETERANI TK ŠENTJUR 3. ZAPORED PRVAKI VSTL!

 

V finalnem dvoboju premagali ekipo TK Jelšingrad.

 

http://www.tk-rogaska.com/vstl1.htm

 

  ČLANSKA EKIPA ŠENTJURJA PRVAK    SKUPINE B V 3. SLOVENSKI TENIŠKI LIGI!

Z zmago 4 : 1  proti ekipi TK Eurotenis v zadnjem kolu, naši fantje osvojili 1.mesto v B skupini in se uvrstili v 2. slovensko teniško ligo!

BRAVO, FANTJE!

 

 

  3.SLOVENSKA TENIŠKA LIGI >>>


Tajda Zalokar je osvojila 2. mestu na turnirju deklice MIDI TENIS v Mariboru. Čestitamo Tajda! Več >>>


Teniška zveza Slovenije, ima vsako leto svoj praznik, imenuje se DAN SLOVENSKEGA TENISA. Letošnje leto, je potekal na igriščih Teniškega centra Ljubljana od 18.5.2013 do 19.05.2013. Barve TK Šentjurja so zastopali Žiga Kovačič, Klemen Tašner in Tajda Zalokar.

Tajda Zalokar je tekmovala v MIDI TENISU, to je tenis za punce stare 9 let. V svoji skupini je bila tretja, kar pomeni, da je zabeležila svojo prvo zmago. Žiga Kovačič, je tekmoval v kategoriji dečki 11 let. Med 32 tekmovalci, je brez težav dobil turnir. V finalu je bil boljši od domačina Jurjevčiča z rezultatom 6:3. V kategoriji dvojic dečki U-12, pa sta barve TK Šentjurja zastopala Žiga Kovačič in Klemen Tašner. Med 32 dvojicami, sta se uvrstila v polfinale, tam pa morala priznati premoč drugih nosilcev Pate Samuela in Trošt Slapnik Dana .

TK Šentjur čestita vsem trem tekmovalcem, za doseže

ne rezultate.

 


Tekmovalni tenis ..

Poletna tekmovalna sezona se je začela. Prišlo je do manjših sprememb glede tekmovalcev. TK Šentjur sta zapustila Tinkara Kovač in Tilen Kovač. Oba  sta prestopila v sosednji klub Celje. TK Šentjur jima želi veliko uspehov v novem okolju. Tekmovati pa sta začeli dve naši punci stari 9 let, to sta Tajda Zalokar in Klavdija Tašner. Vlogo trenerja opravlja Tadej Kincl.  Obe  sta se že udeležili prvega turnirja, ki je potekal v Celju. Med fanti imamo tri tekmovalce, to so Klemen Tašner, Žiga Kovačič in Jaka Esih. ...

 

Več >>>

!

Začela se je teniška sezona na prostem! Tudi letos so igrišča zelo dobro pripravljena po zaslugi upravnika igrišč Antona Poštraka in njegove ekipe. Želimo si čim veš suhih, vremensko ugodnih dni za igranje, vsem našim tekmovalnim ekipam in posameznikom pa veliko uspehov v tej teniški sezoni.

S tekmovanji so štartale ekipa članov v 3. slovenski teniški ligi, ekipi veteranov 1 in 2 v Sotelski ligi ter letos prvič, varovanci trenerja Tadeja Kincla v kategoriji U12.

Zaradi domačih tekem tekmovalcev, bodo v maju in juniju zasedena igrišča ob četrtkih od 18.00 - 20.00, ob nedeljah od 9.00 - 12.00 ter za najmlajše ob torkih od 13.30 - 16.00. Hvala članom rekreativcem za razumevanje


IZVLEČEK IZ ZAPISNIKA

 

Rednega občnega zbora Teniškega kluba Šentjur, ki je bil v torek, 26.02.2013 v prostorih Teniškega kluba Šentjur ... Več >>>

 NOVOLETNI TURNIR ŽREBANIH PAROV, 22.12.2012

 

Še zadnjič letos, smo se srečali v Tenis centru Strmecki v Celju na družabnem turnirju žrebanih parov.

Zmagovalca turnirja sta Urška  ARZENŠEK in Aleksander Sandi RECKO.

Rezultati:

1.mesto - Arzenšek Urška, Recko Aleksander

2. mesto - Hernaus Joži, Šešerko Sergej

3.mesto - Leskovšek Simon, Kiker Tone

4.mesto - Krivec Bojan, Orač Tim

>>> FOTOGRAFIJEODPRTO   PRVENSTVO    ŠENTJURJA   ZA VETERANE +35, +50 

NEDELJA, 14.10.2012

Zmagovalca turnirja sta Leber Sebastjan v kategoriji +35, ter Benčina Janko med veterani +50.

 >>> REZULTATI TEKEM +35

 >>> REZULTATI TEKEM +50

>ODPRTO   PRVENSTVO ŠENTJURJA   ZA POSAMEZNIKE V POČASTITEV OBČINSKEGA PRAZNIKA, SOBOTA, 22.09.2012

v domačem finalu bratov Recko je ubranil lanskoletno zmago Branko RECKO v tretjem setu ( 1:6, 6:2, 6:2 ) proti Aleksandru RECKU.

    >>> REZULTATI TEKEM <<<

 > TENISAČI ŠENTJURJA ZOPET PRVAKI  VETERANSKE SOTELSKE TENIŠKE LIGE!

V petek, 14.9 in v ponedeljek, 17.9.2012 sta se za 1.mesto v VSTL pomerili domači ekipi Šentjur1 in Šentjur2. V zanimivem, razburljivem finalu so slavili zmago člani ekipe Šentjur 1 z rezultatom 4 : 1 in tako ponovili uspeh iz lanske sezone. Vsekakor je treba pohvaliti tudi ekipo Šentjur 2, ki se je v svoji premierni sezoni v ligi gladko uvrstila v finale in s tem dokazala, da se v Šentjurju igra dober tenis.

Za 3.mesto sta se pomerili ekipi Gorica (Gorica pri Slivnici) in Ponikva, ki sta zaokrožili uspeh tenisa v Šentjurski občini.

Več >>>


2012/ Veterani - Šentjur 1 : Šentjur 2

 

Ta konec tedna je v Šentjurju potekalo ODPRTO PRVENSTVO za dekleta do 16 let. Dekleta so z zanimivimi boji končača v ponedeljek, kjer sta se v finalu pomerili Tamara ZIDANŠEK in Moni POTRČ.Zmago je slavila Tamara ZIDANŠEK, z rezultatom 6:0,  6:0. Tamara ZIDANŠEK je v polfinalu izločila 1. nosilko  Laro VOVK z rezultatom 7:5, 6:2, nepostavljena Moni POTRČ pa je bila v  polfinalu boljša od 7. nosilke Nike KOZAR z rezultatom 5:7, 7:5, 6:1.


Nekaj utrinkov iz fotogalerije ...

2012/ Turnir žrebanih dvojic ( julij 2012)

2011 /  Odprto prvenstvo Šentjurja

2011 / Veteran Open

 

 

Copyright © 2012 TK Šentjur   cp

 

Št. obiskov: